31.5.19

Τα ταξί «ψηφίζουν» ΣΥΡΙΖΑ...

Η κυβέρνηση «αποκατέστησε το μεγαλύτερο μέρος των αδικιών που είχαν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές των δανειστών και εφήρμοσαν οι πρόθυμοι και πιστοί πολιτικοί τους εκπρόσωποι στην Ελλάδα», σημειώνει ο ΣΑΤΑ παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εθνικών εκλογών.

«Στην τετραετία που...
πέρασε, ο κλάδος μας έδωσε μεγάλες μάχες για να επιβιώσει. Το νομοθετικό έργο που παρήχθη, αποκατέστησε το μεγαλύτερο μέρος των αδικιών που είχαν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές των δανειστών και εφήρμοσαν οι πρόθυμοι και πιστοί πολιτικοί τους εκπρόσωποι στην Ελλάδα», σημειώνει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), σε ανακοίνωσή του ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

«Αποκτήσαμε με αίμα και ιδρώτα το ταξί μας και δεν το χαρίζουμε, ούτε το ξεπουλάμε σε κανέναν. Όποια κυβέρνηση προκύψει από τις προσεχείς εθνικές εκλογές είναι υποχρεωμένη να συμβιβαστεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο και την προσαρμοσμένη σε αυτό ισχύουσα ελληνική νομοθεσία για τις επιβατικές μεταφορές», συνεχίζουν οι οδηγοί ταξί της Αθήνας στην ανακοίνωσή τους.

«Η θέση του κλάδου είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Και εκφράζει όχι μόνο τον Λυμπερόπουλο αλλά την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του κλάδου μας, που είναι κοινά με όλων των εργαζομένων. Λέμε όχι στην αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Λέμε ναι στην στήριξη της εθνικής μας οικονομίας», τονίζουν οι αυτοκινητιστές, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

«Όσα πέτυχε το ταξί, δεν είναι ούτε διαπραγματεύσιμα, ούτε προσωρινά. Θα συνεχίσουμε τον έντιμο καθημερινό μας αγώνα, προστατεύοντας την εργασία μας, το επάγγελμά μας, την οικογένειά μας. Με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και στην πατρίδα μας», τόνιζει ο ΣΑΤΑ στην ανακοίνωσή του ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΑΤΑ:

Συνεχίζουμε τον έντιμο αγώνα μας

Στην τετραετία που πέρασε, ο κλάδος μας έδωσε μεγάλες μάχες για να επιβιώσει. Το νομοθετικό έργο που παρήχθη, αποκατέστησε το μεγαλύτερο μέρος των αδικιών που είχαν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές των δανειστών και εφήρμοσαν οι πρόθυμοι και πιστοί πολιτικοί τους εκπρόσωποι στην Ελλάδα. Όσα πέτυχε το ταξί, δεν είναι ούτε διαπραγματεύσιμα, ούτε προσωρινά. Θα συνεχίσουμε τον έντιμο καθημερινό μας αγώνα, προστατεύοντας την εργασία μας, το επάγγελμά μας, την οικογένειά μας. Με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και στην πατρίδα μας.

Κανένας φόβος λοιπόν. Αποκτήσαμε με αίμα και ιδρώτα το ταξί μας και δεν το χαρίζουμε, ούτε το ξεπουλάμε σε κανέναν. Όποια κυβέρνηση προκύψει από τις προσεχείς εθνικές εκλογές είναι υποχρεωμένη να συμβιβαστεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο και την προσαρμοσμένη σε αυτό ισχύουσα ελληνική νομοθεσία για τις επιβατικές μεταφορές.

Η θέση του κλάδου είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Και εκφράζει όχι μόνο τον Λυμπερόπουλο αλλά την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του κλάδου μας, που είναι κοινά με όλων των εργαζομένων. Λέμε όχι στην αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Λέμε ναι στην στήριξη της εθνικής μας οικονομίας...

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: