31.5.19

Εμπλοκή του Ραούλ Μπράβο...

...και σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης...

Με αφορμή τη σύλληψη του Ραούλ Μπράβο για οργάνωση στημένων αγώνων, ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει την εμπλοκή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε...
κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη!

Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά την εξάρθρωση οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη και χάπια έκσταση το 2003 στη Μαδρίτη. Τότε ο Ισπανός αμυντικός ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς είχε δοθεί δανεικός στη Λιντς. 

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας «ABC», τόσο ο Μπράβο όσο και ο έτερος εγκέφαλος του κυκλώματος των στημένων αγώνων, Κάρλος Αράντα, είχαν προσαχθεί το 2003 για να καταθέσουν για υπόθεση που αφορούσε ναρκωτικά. 

Τότε είχαν συλληφθεί τρία άτομα ως επικεφαλής του κυκλώματος διακίνησης. Πάνω τους είχαν βρεθεί 8,5 κιλά κοκαΐνης και 4.000 χάπια έκσταση, όπλα, μεγάλες ποσότητες χρημάτων και πλαστά έγγραφα. Κατηγορήθηκαν ότι διακινούσαν τα ναρκωτικά σε καλά στέκια της Μαδρίτης. 

Πως εμπλέκονται οι δύο ποδοσφαιριστές στην υπόθεση; Ο επικεφαλής του κυκλώματος με τα ναρκωτικά συνελήφθη οδηγώντας το αυτοκίνητο του Ραούλ Μπράβο. Ένα ακόμα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η σπείρα ανήκε στον Αράντα. 

Έτσι, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας κλήθηκε να καταθέσει. Ο Μπράβο παραδέχθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό του, αλλά είπε ότι απλά το είχε δώσει στον φίλο του να το πουλήσει. Άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν από τις αρχές να μην δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα για να μην πληγεί το προφίλ του συλλόγου...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: