31.5.19

Η προσχώρηση στον Μπογδανισμό...

Στην πολιτική πάντα υπάρχουν τα παράδοξα και τα οξύμωρα, όμως ορισμένα πράγματα υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Όπως για παράδειγμα η...
συνύπαρξη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. που ανακοινώθηκε της Τόνιας Μοροπούλου, της αγωνίστριας και μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 και του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, γνωστού για τις κατά καιρούς ακρότητες και αθλιότητές του. 

Ο «κ» Μπογδάνος, τον Νοέμβριο του 2015 δήλωνε: «Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις της CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο». Η εξέγερση κατ' αυτόν ευθύνεται για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο! 

Στην Ν.Δ., στην οποία ουσιαστικά εντάσσεται η κυρία Μοροπούλου, αντιπρόεδρος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για πολλά χρόνια - μαζί με την Χρυσή Αυγή - διακινεί την άποψη ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. 

Άραγε η κυρία Μοροπούλου τι έχει να πει; Υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο; Φταίει η εξέγερση (και όχι η χούντα) για την απώλεια της Κύπρου; 

Αιδώς!...

Τ.Τ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: