31.5.19

Ιερέα να εξομολογηθεί ζήτησε ο «Ορέστης»...

Την επίσκεψη ιερέα στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται ζήτησε ο serial killer της Κύπρου, προκειμένου να εξομολογηθεί για τα...
εγκλήματα που διέπραξε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sigmalive, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο ιερωμένος που ζήτησε ο «Ορέστης» μετέβη στον αστυνομικό σταθμό και συνάντησε τον ίλαρχο.

Ο 35χρονος καθ’ ομολογία serial killer φέρεται να εξομολογήθηκε σε δυο ημέρες, όλα τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το μυστήριο της εξομολόγησης έλαβε χώρα προτού ο 35χρονος οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για έκτη φορά.

Την Τετάρτη, ωστόσο, ανανεώθηκε το έκτο κατά σειρά οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησής του, αφού, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ανακριτή της υπόθεσης, Ανώτερο Υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη, οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν έρευνες σε τέσσερα σημεία εντός Λευκωσίας για πιθανά νέα τεκμήρια.

Εξάλλου, στο μικροσκόπιο της ομάδας του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει μπει ένα νέο email, το οποίο πιθανότατα να συνδέεται με την υπόθεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: