31.5.19

Παραμύθια...

Φλαμπουράρης, Σταθάκης και Βίτσας διαψεύδουν τα περί διαφωνιών στο υπουργικό...
Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαφωνίες στο υπουργικό συμβούλιο σχετικά με τον διορισμό νέας ηγεσίας στη Δικαιοσύνη αλλά και περί αποχωρήσεων διαψεύδουν με...
δηλώσεις τους μέλη της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τονίζει ότι στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο δεν υπήρξε καμία συζήτηση ή δήλωση περί αποχώρησής του από την ενεργό πολιτική. «Τα όσα σχετικά αναφέρονται σε ιστοσελίδες αποτελούν μυθεύματα», επισημαίνεται.

Αντίστοιχα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε: «Μετά από τη συνήθη διαδικασία διαλόγου, στο Υπουργικό Συμβούλιο καταλήξαμε σε ομόφωνη απόφαση».

«Χυδαιότητες και αθλιότητες» χαρακτηρίζει με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί δήθεν διαφωνίας του στο υπουργικό συμβούλιο. Ο κ. Βίτσας σημειώνει ότι η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τη νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης ήταν ομόφωνη.

Διευκρινίσεις Πιτσιόρλα για τις εκλογές

Παράλληλα, με αφορμή δημοσιεύματα για αποχώρηση του Στέργιου Πιτσιόρλα απ' την πολιτική αλλά και για διαφωνία του στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, ο ίδιος σημειώνει πως η απόφαση να είναι υποψήφιος είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό.

Αναλυτικά η δήλωση του έχει ως εξής: «Η απόφασή μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό και σε τίποτα δεν σχετίζεται με τη σημερινή συζήτηση. Άλλωστε ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: