31.5.19

Ο Ντερμπεντέρης και οι εγκάθετοι αρεοπαγίτες...

Ξαναχτύπησε ο χιουμορίστας αστυνόμος Σερίφης...

Στο γνωστό καθημερινό αντισύριζα οίστρο του ο Ντερμπεντέρης εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι η «Εφ.Συν.» ασχολείται αυτές τις ημέρες με το θέμα των...
αλλαγών στη δικαιοσύνη. 

Στη συνέχεια βέβαια ασχολήθηκε και ο ίδιος όπως άλλωστε και όλα τα συγκροτήματα Τύπου στα όποια προσφέρει τις υπηρεσίες του - με το πώς θα εμφανίσει την τελευταία φάση μιας διαδικασίας που ξεκίνησε πριν δύο μήνες, ως πραξικόπημα της κυβέρνησης. 

Σήμερα και πάλι με το γνωστό κουτσαβάκικο στυλ του χιουμορίστα αστυνόμου Σερίφη σκέφτηκε ότι το να ασχολείται η «Εφ.Συν.» με το θέμα αυτό κάτι κρύβει! 

Προχωρώντας δε άλλο ένα βήμα σκέφτηκε ότι μπορεί να υπάρχει σχέση με το παρεάκι που κατασκεύασε το σκάνδαλο NOVARTIS. 

Βέβαια το ποιος εμπλέκεται στο «μη σκάνδαλο» γρήγορα θα φανεί και από τις αποδείξεις πληρωμών της εταιρείας και προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους και ΜΜΕ στο μέτρο που θα αφεθούν οι εισαγγελείς να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ας είμαστε λοιπόν ολίγον συγκρατημένοι!

Όλα αυτά όπως και οι κοροϊδίες του συγκεκριμένου κυριλέ χούλιγκαν δημοσιογράφου είναι γνωστά και καθημερινά. 

Σήμερα όμως προχώρησε σε πολύ επικίνδυνα νερά χαρακτηρίζοντας τους επιλεχθέντες ανάμεσα στους 22 αρεοπαγίτες ανώτατους δικαστικούς ως εγκάθετους και βαλτούς του ΣΥΡΙΖΑ που οφείλει η αυριανή κυβέρνηση να τους πετάξει έξω.

Οι δε συνομιλητές του, ο κ. Παπαθεοδώρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ και η κ. Καλαντζάκου της ΝΔ τον άκουγαν να ρωτάει και να υποδεικνύει πώς θα πρέπει να πετάξουν έξω την ηγεσία του Αρείου Πάγου αν οριστεί από την κυβέρνηση, χωρίς αντίδραση. 

Αντίθετα, μάλιστα, ο κ. Παπαθεοδώρου έκανε έκκληση στους συγκεκριμένους υποψήφιους για τις θέσεις αυτές να παραιτηθούν παραγνωρίζοντας όλη την δίμηνη διαδικασία στη Βουλή με τις ακροάσεις τις διακομματικές συσκέψεις και τη γνωμοδότηση των προέδρων της Βουλής που οδήγησαν στην επιλογή αυτή...

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: