5.5.19

Ο καιρός σήμερα...


Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου. Ειδικότερα, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά...
τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και από αργά το απόγευμα στη Θράκη, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.


Επίσης, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και στα ανατολικά τμήματά του τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές ώρες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: