1.5.19

Αυτός είναι ο «λάκκος του θανάτου»...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως έναν άνδρα χαμηλών τόνων που δεν έδωσε ποτέ αφορμές. Από τα πρώτα 24ωρα ο...
Υπουργός Άμυνας της Κύπρου επιβεβαίωνε ότι ο ίλαρχος είχε καθαρό «μητρώο» στο στράτευμα. 

Ο 35χρονος δρούσε σε γνώριμες για τον ίδιο περιοχές, τις οποίες είχε μάθει τόσο μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα, όσο και μέσα από το «πάθος» του για την φωτογραφία.

Τόσο το παλιό μεταλλείο της Κοκκινόγειας όσο και η Κόκκινη Λίμνη είχαν μπει στο φωτογραφικό κλικ του άνδρα με το ψευδώνυμο “Ορέστης”. Από τα «κάδρα» του δεν έλειψαν όμως και οι άλλες τοποθεσίες που φωτογράφιζε.
Μια από αυτές τις τοποθεσίες είναι και το πεδίο βολής της Ορούντας, εκεί όπου υπέδειξε στους ανακριτές ότι βρίσκεται άλλο ένα θύμα του.

Επρόκειτο για γυναίκα από το Νεπάλ η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στην περιοχή Κάμπος του Μύλου, λίγα μέτρα μακριά από το πεδίο βολής Ξυντούς.


Και ενώ ο 35χρονος δήλωσε ότι δεν θυμάται ακριβώς πότε σκότωσε την άτυχη γυναίκα, πληροφορίες του sigmalive.com αναφέρουν ότι ο ίδιος βρέθηκε στο πεδίο βολής τον περασμένο Νοέμβριο για σκοπούς προγραμματισμένης νυκτερινής άσκησης της μονάδας του. Η εν λόγω άσκηση της Εθνικής Φρουράς είχε διακοπεί άδοξα, λόγω «εισβολής» των κατοίκων στο χώρο οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ασφάλειά τους. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ ο 35χρονος έδινε στρατιωτικά προστάγματα κατά τη διάρκεια της άσκησης, παράλληλα φωτογράφιζε την ευρύτερη περιοχή αφού στα χέρια του κρατούσε και την φωτογραφική του μηχανή.Ντοκουμέντα από την μέρα της συγκεκριμένης άσκησης δείχνουν τα τεθωρακισμένα τροχοφόρα σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα από το Νεπάλ...

Τόσο η φωτογραφική του, όσο και τα δεδομένα από τους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών του υπολογιστών βρίσκονται στο μικροσκόπιο των μελών του τμήματος καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος που καθημερινά ξετυλίγουν ολοένα και περισσότερο το κουβάρι της δράσης του 35χρονου...

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: