4.5.19

Σε 22 μέρες ανοίγει ο δρόμος...

...για την πολιτική αλλαγή, λέει ο Μητσοτάκης...

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να...
είναι στο βήμα για να παρουσιάσει το πολιτικό πλαίσιο για την διπλή μάχη Αυτοδιοικητικών Εκλογών και Ευρωεκλογών.

«Ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή ανοίγει σε 22 ημέρες από τώρα» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Πολάκη, αλλά και τη στήριξή του στο καθεστώς Μαδούρο.

«Χωρίς άποψη για την Ευρώπη του αύριο, δεν τολμά να υπερασπιστεί ούτε καν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της. Προτιμά να συμπαραστέκεται στον Μαδούρο που τσακίζει κάτω απ' τα τανκς πολίτες που τρέφονται πλέον με ζωοτροφές» είπε.

Η οικονομία

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας θύμισε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. καθιέρωσε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και πρόσθεσε ότι δεσμεύεται να το αυξήσει. Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό να ψηφίσει την τροπολογία, που θα καταθέσει η Ν.Δ. για την κατάργηση του μέτρου μείωσης του αφορολόγητου ορίου, που εκείνος ψήφισε. Σημείωσε επίσης πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρώτο μίλησε για την ανάγκη να μειωθούν οι στόχοι για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα- κάτι που απέρριψε ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στους Financial Times.

«Τον ενοχλούν όλα αυτά τον κ. Τσίπρα» σχολίασε, προσθέτοντας πως αυτό συμβαίνει γιατί του χαλούν το αφήγημα. «Η Ν.Δ. την οποία περιγράφει δεν υπάρχει... Η Ν.Δ. είναι ένα πλατύ, λαϊκό κόμμα» είπε. Εξαπολύοντας δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, τον κάλεσε να «σταματήσει το παιχνίδι του τηλετζόγου» και το «αίτημα για κοκκορομαχία» και αν θέλει πραγματικά να κριθεί, να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Επανέλαβε ακόμη ότι στόχος της Ν.Δ. είναι λιγότεροι φόροι και περισσότερες δουλειές.

Η διακοπή ρεύματος και το σχόλιο

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας έγινε στιγμαία διακοπή ρεύματος, με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να σχολιάζει με χιουμοριστική διάθεση: «Με το που είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης, έπεσαν τα φώτα»...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: