28.2.11

Επεκτείνει τη δράση του το Κίνημα Πολιτών «ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά»...


Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Πολιτών «ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά» Νομού Ηρακλείου συμμετέχοντας στην Πανελλήνια προσπάθεια στήριξης των τοπικών προϊόντων, υπηρεσιών & επιχειρήσεων και διατήρησης των θέσεων εργασίας, αναλαμβάνει τις εξής πρωτοβουλίες με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών:

•Διοργανώνει...
συνάντηση εκπροσώπων όλων των φορέων του Νομού Ηρακλείου στην αίθουσα «ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, προκειμένου να ενημερωθούν εκτενώς για την πρωτοβουλία και να ενημερώσουν τα μέλη τους.

•Προγραμματίζει, το προσεχές διάστημα, ειδική συνάντηση με εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων και φιλεκπαιδευτικών σωματείων για την προώθηση των δράσεων και των μηνυμάτων του κινήματος στη μαθητιώσα νεολαία.

•Προωθεί στα μέλη όλων των εργοδοτικών και εργατικών σωματείων το κείμενο – διακήρυξη του Κινήματος για να γίνουν κατανοητά τα οφέλη που μπορεί ν’ αποκομίσουμε όλοι από το εγχείρημα.

•Δημιούργησε το Blog : kinimapoliton.blogspot.com για την ενημέρωση των καταναλωτών και θέτει σε λειτουργία e-mail μέσω του οποίου θα επικοινωνεί με το κίνημα κάθε ενδιαφερόμενος.

•Πρόκειται να εκτυπώσει αφίσες οι οποίες θ’ αναρτηθούν σε καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και πολυσύχναστους χώρους για να υπάρχει συνεχής υπενθύμιση της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί.

•Θα έρθει σε επικοινωνία με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για τη διεξαγωγή ενημερωτικών εκπομπών και τη δημοσίευση έντυπων αφιερωμάτων με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των μηνυμάτων του κινήματος.

www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: