28.2.11

Έκαιγε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και πήρε φωτιά 79χρονη στα Τρίκαλα...


Μία περίεργη υπόθεση ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Τρικάλων καθώς μία 79χρονη μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα στο Νοσοκομείο ΤρικάλωνΗ 79χρονη που διέμενε σε οικία στη Ζηλευτή Τρικάλων μαζί με τον 90χρονο σύζυγό της και κάτω από...
αδιευκρίνιστες συνθήκες έριξε σε κάδο σκουπιδιών χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και πετρέλαιο και τα έβαλε φωτιά. Το πετρέλαιο όμως έπεσε και στα ρούχα της με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Οι άντρες του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλίθηκαν και έφτασαν στο σημείο βρήκαν εκτός από τα καμένα χαρτονομίσματα και άλλα 1400 ευρώ που δεν πρόλαβε να κάψει η 79χρονη.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που έκαναν την 79χρονη να προβεί στην πράξη αυτή καθώς βρίσκεται σε κατάσταση που δεν της επιτρέπεται να καταθέσει, ενώ άγνοια δηλώνει για τους λόγους της πράξης αυτής και ο 90χρονος σύζυγος της

Στο σπίτι την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε κανένα από τα τέσσερα παιδιά της οικογενείας και γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία ακούγοντας την 79χρονη να φωνάζει.
www.trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: