28.2.11

Αδελφός πολιτικού καλύπτει σκάνδαλο με αδιαφανείς εξετάσεις σχολείου...


Μια παρέμβαση που έχει ανάψει... φωτιές σε γνωστό ιδιωτικό σχολικό συγκρότημα έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, μετά από καταγγελία και μήνυση μητέρας.
Η μητέρα του μαθητή, γόνου εφοπλιστικής οικογένειας έφτασε μέχρι τον εισαγγελέα για τις αδιαφανείς εξετάσεις που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο σχολείο για την απόκτηση διεθνούς διπλώματος.

Ο...



αδελφός μεγαλοστελέχους πολιτικής παράταξης που διατηρεί επαγγελαμτικές σχέσεις με το σχολείο, προσπάθησε να παρέμβει στην υπόθεση, επικοινωνώντας με τη μητέρα που έκανε την καταγγελία και τη μήνυση και ζητώντας της να την αποσύρει.

Η μητέρα αναφέρει στη μήνυσή της ότι, σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία, οι μαθητές που αγοράζουν τα θέματα για τις συγκεκριμένες εξετάσεις πετυχαίνουν, ενώ όσοι προσπαθούν να τις περάσουν με την αξία τους, δεν πετυχαίνουν ποτέ. Αναφέρει μάλιστα κραυγαλέο πρόσφατο παράδειγμα, εξαιτίας του οποίου έφτασε ο... κόμπος στο χτένι.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις διότι το ίδιο σκάνδαλο είχε προηγηθεί και σε άλλο σχολείο, την προηγούμενη χρονιά, με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί το δικαίωμα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο να πραγματοποιήσει ξανά αυτές τις εξετάσεις.

Πάντως, από ότι φαίνεται, οι απειλές προς τη μητέρα που έφερε την υπόθεση στα χέρια του εισαγγελέα, φαίνεται να μην την πτοούν, ενώ η ίδια διεμήνυσε ότι θα φτάσει την υπόθεση στο τέλος με όποιο τίμημα.
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: