2.2.11

Σημειωτόν... η κίνηση στους δρόμους...


Λόγω του γενικού μπλακ άουτ στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι δρόμοι στο Λεκανοπέδιο από νωρίς σήμερα το πρωί θυμίζουν ένα απέραντο πάρκιν.

Εφιαλτική και για οδηγούς με... γερά νεύρα είναι η κατάσταση στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο, με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν με... σημειωτόν στον προορισμό τους.

Με ...
ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες γίνεται η κίνηση των οχημάτων σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου, ενώ δεν ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.
Απογοητευτική είναι η εικόνα στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών - Λαμίας και στη Λ. Κηφισού, με το μποτιλιάρισμα να αρχίζει από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και να φθάνει μέχρι τα ΚΤΕΛ.
Την άσχημη κατάσταση στους δρόμους δυσκόλεψε κι άλλο η ακινητοποίηση οχήματος στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών στο ύψος της Λ. Κηφισού.

Αυξημένη κίνηση και στην Περιφερειακή Υμηττού, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από του οδηγούς στην έξοδο της Κατεχάκη λόγω σύγκρουσης οχημάτων λίγο μετά τις εννέα το πρωί.


Η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών - Λαμίας επηρεάζει την κίνηση και στην Αττική Οδό, ειδικά στα τμήματα από Πλακεντίας έως την έξοδο Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, από Μεταμόρφωση μέχρι Κύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: