2.1.21

Σάλος στο twitter με τους Έλληνες celebrities...


...που άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι...

 Στον δικό τους κόσμο μακριά από την για εκείνους «μίζερη» ελληνική πραγματικότητα πέρασαν την... Πρωτοχρονιά πολλοί Έλληνες celebrities, επιχειρηματίες και άνθρωποι της κοσμικής Αθήνας την ώρα που στην Ελλάδα τα μαγαζιά ήταν κλειστά και οι πολίτες έπρεπε να στείλουν SMS προκειμένου να δουν για λίγες ώρες μια ακόμη φιλική οικογένεια ή λίγους συγγενείς.

 Έτσι λοιπόν επέλεξαν το κοσμικό Ντουμπάι στο οποίο δεν ισχύουν μέτρα τύπου lockdown επιδεικνύοντας μάλιστα τον ακραίο πλούτο στα social media! Οι επώνυμοι Έλληνες συγκεκριμένα διασκέδασαν αλλάζοντας τη χρονιά στο περίφημο Nammos Dubai, το «δίδυμο αδελφάκι» του Nammos της Μυκόνου. 

 Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο. Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και πολλοί άλλοι... ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: