1.2.19

Τι είναι αυτοί ρε;



BINTEO...

Ξεπλένουν ΧρυσΑυγίτες Αδωνις, Μπογδάνος και Πρετεντέρης αρκεί να «κάψουν» την ΕΡΤ. Διότι, βάλλουν εναντίον της ΕΡΤ κατηγορώντας την για βίντεο που έδειξε χωρίς καν να το έχουν δει οι ίδιοι.

Το βίντεο είναι...
μόλις 2 λεπτών και παρουσιάζει τα συνθήματα που έγραψαν Χρυσαυγίτες στους τοίχους σχολείου της Ξάνθης, στοχοποιώντας συγκεκριμένους καθηγητές. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ», «ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ», «ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ»  και «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ».

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ούτε 2 λεπτά δεν είναι:



Ηρθε λοιπόν πρώτος ένας Νίκος Σωτηρόπουλος, «Επιχειρηματίας/Μέλος Τομέα Οικονομίας&Ανάπτυξης ΝΔ/Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας /Μέλος Ο.Ε.Σ.Π.&Ν.Δ.Ε. /Μελος ΕΣΕΕ» όπως λέει στο Twitter να ξεκινήσει τα fake news:



Εννοείται πως έσπευσε ο Αδωνις Γεωργιάδης με τη μία να αναπαράγει το παραπάνω. Σιγά να μην έχανε ευκαιρία ο Αντιπρόεδρος, δώσε του ακροδεξιά fake news και είναι πρώτος. Στη συνέχεια βγήκε στο Twitter και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να πει τα ίδια και χειρότερα:



Το πρωί ήρθε και κερασάκι ο Γιάννης Πρετεντέρης, ραδιοφωνικά, να κατηγορεί την ΕΡΤ επειδή θεωρεί φασιστικό και ρατσιστικό, όπως έλεγε, το σύνθημα «Μακεδονία γη ελληνική». Δεν είπε τίποτε όμως στους ακροατές του για τα υπόλοιπα συνθήματα.

Είναι φανερό πως κανένας από αυτούς δεν είδε το δίλεπτο βίντεο ώστε να ξέρουν τι σχολιάζουν. Δημοσιογραφία και πολιτική δηλαδή για τα μπάζα. Εκτός και αν το είδαν αλλά παραπληροφορούν και προπαγανδίζουν επίτηδες. Ακόμα πιο μεγάλη αθλιότητα. Ας διαλέξουν τι από τα δύο είναι από μόνοι τους...

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: