29.1.19

Η θαυματουργή συμφωνία...

«Μη τσιμπάτε στην προπαγάνδα του Τσίπρα νέοι και νέες» φωνάζει ο έρμος ο τελάλης του ΣΚΑΙ από τα χαράματα προσπαθώντας να...
πείσει ότι από τη μία η αύξηση του κατώτατου μισθού δόθηκε μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής του Τσίπρα με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς για τη συμφωνία των Πρεσπών ενώ από την άλλη του χρόνου που θα καταργηθεί οπωσδήποτε το αφορολόγητο η αύξηση αυτή θα εξαϋλωθεί. 

Και καλά το να μιλάει τόσο απαξιωτικά -όχι για τον Τσίπρα- αλλά για τους διαχρονικούς συμμάχους μας ένα σημαίνον στέλεχος του «μένουμε Ευρώπη» είναι άξιον απορίας αλλά και το να προβλέπει και να τρομοκρατεί για  το τί θα γίνει μετά από ένα χρόνο αυτό είναι μεγάλο χάρισμα. 

Το κακό για τους τελάληδες είναι ότι τα ίδια λέγανε για τις «βέβαιες» περικοπές στις συντάξεις που επίσης ήταν ψηφισμένο μέτρο αλλά τελικά δεν υιοθετήθηκε. Εκ των υστέρων βέβαια ανακαλύφθηκε η διεθνής «συναλλαγή» και η συνωμοσία των Πρεσπών. Τώρα επανέρχεται το περί συναλλαγής και για το μέτρο της  αύξησης του κατώτατου μισθού. 

Τελικά αυτή η συμφωνία πέρα από την καλή γειτονία των δύο λαών κοντεύει να λύσει τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών και τα δημοσιονομικά της χώρας σύμφωνα με τους εκπροσώπους των μεγάλων εκδοτικών ομίλων της δεξιάς. Ανεκτίμητη η αξία της!..

Α.Ψ.

Από τη στήλη Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: