31.1.19

«Κωμικοτραγικά και φτηνιάρικα κόλπα»...

«Κωμικοτραγικά και φτηνιάρικα κόλπα» αποκάλεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός τη δημοσιοποίηση ηχητικών ντοκουμέντων στα οποία εμφανίζονται ο ίδιος και ο Γιώργος Αμυράς να...
διαβεβαιώνουν πως δεν θα αποχωρήσουν από το Ποτάμι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ Ψαριανός τόνισε πως είχε δηλώσει εξαρχής ευθέως ότι ο μόνος δρόμος για το Ποτάμι ήταν να στηρίξει μία φιλελεύθερη και Φιλοευρωπαϊκή κυβερνητική λύση.

Πρόσθεσε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν σε στενή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αναφέροντας μάλιστα ότι ήδη πριν από 9 μήνες ο Ζάεφ είχε πει πως δεν χρειάζεται η ψήφος των ΑΝΕΛ, γιατί τη Συμφωνία των Πρεσπών θα την ψηφίσει το Ποτάμι.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν ο ίδιος είχε προτείνει στην παράταξη να επιλέξουν την αποχή, ο κ Θεοδωράκης του απάντησε πως έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία.

Μιλώντας και στον ΑΝΤ1, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είπε πως υπάρχει περίπτωση να κινηθεί νομικά «για παράνομη ηχογράφηση».

Μάλιστα, άφησε σαφείς αιχμές προς τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας: «Γιατί διέγραψε το Δανέλλη αφού θα έχουν μια κοινή πορεία; Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, δεν είναι σωστό, θέλω να μείνω μακρυά από αυτό το ξεμάλλιασμα».

Σχετικά με τη δική του πορεία ενόψει εκλογών είπε πως «δεν συζητάω με κανέναν μέχρι να τελειώσει η κοινοβουλευτική μου θητεία», χωρίς να αποκλείει, ωστόσο, να είναι στα ψηφοδέλτια κάποιου κόμματος στην επόμενη κάλπη...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: