31.1.19

«Πέμπτη φάλαγγα στη Ν.Δ. εναντίον μου»...

Βολές κατά της Ν.Δ. και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε πολιτική εκδήλωση στον...
Πλατανιά Χανίων.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για έναν διαρκή πόλεμο εναντίον του στον νομό, ανακοίνωσε την σκέψη του να κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος, ενώ τόνισε ότι θα στηρίξει τον ανιψιό του στην περιφέρεια.

Χαρακτήρισε, δε, την εκδήλωση που οργάνωσε ως τη «μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στα Χανιά».

«Θα μπορούσα συνεκτιμώντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να πω κάτι που απεικονίζει την πραγματικότητα: Φωνή λαού, οργή Θεού», ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, κατά την κοπή της πίτας, μίλησε για αχαριστία εκ μέρους του πρόεδρου της Ν.Δ., ενώ ανακοίνωσε ότι αν δεν πάρει πίσω ο κ. Μητσοτάκης την απόφαση απομάκρυνσής του από το ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων, τότε ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος ως ανεξάρτητος με στόχο να ενταχθεί σε ένα δημοκρατικό κόμμα που, όπως είπε, θα συγκεντρώσει πάνω από 3%.

Παράλληλα, έκανε λόγο για υποψηφίους της Ν.Δ. που στο παρελθόν λειτούργησαν σαν «5η φάλαγγα» σε βάρος του προκειμένου να μην εκλεγεί, κάνοντας λόγο για ακόμη μία φορά για αχαριστία και οικογενειοκρατία.

«Ξεκίνησε το 2015, που η Ν.Δ. δεν μπόρεσε να εκλέξει βουλευτή. Φυσικά μια από τις αιτίες ήταν ο εκλογικός νόμος. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, το λέω ξεκάθαρα. Λειτούργησε 5η φάλαγγα μέσα στους κόλπους της Ν.Δ., στοχευμένα, για να μην εκλεγώ εγώ. Υπήρξε συγκεκριμένη υποψηφιότητα άλλου κόμματος. Δεν ξέρετε τα βαθύτερα αίτια της ταλαιπωρίας μου, που εύχομαι να μην έρθει η ώρα ποτέ να αποκαλύψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Παρ' όλα αυτά, έστειλε ενωτικό μήνυμα προς το κόμμα τονίζοντας ότι στόχος είναι να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές τόνισε ότι ο ανιψιός του Αλέξανδρος, υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης, είναι καλό παιδί και θα τον υποστηρίξει στο δύσκολο εγχείρημά του, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό τέκνο» του...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: