31.1.19

Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες...



Κλειστή η Αθηνών - Θεσσαλονίκης...

Οι αγρότες της Θεσσαλίας παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας, έχοντας αποκλείσει με τα αγροτικά τους μηχανήματά την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης για τρίτη ημέρα.

Σήμερα κατέφθασε στο...
μπλόκο άλλο ένα κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου αναμένονται στη Νίκαια και άλλοι αγρότες.

Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έχει αποφασιστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Λάρισας στο μπλόκο, ώστε οι αγρότες να προβάλλουν το πλαίσιο αιτημάτων του αγροτικού κινήματος, αλλά και να ζητήσουν τη στήριξη στον αγώνα τους.

Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει σύσκεψη αγροτών για να συζητηθεί η πρόταση για διοργάνωση συλλαλητηρίου με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: