31.1.19

«Αυτά που βλέπουμε στη Βουλή θέλουν μόνο γκαζόζες»...

Σε έμμεση επιβεβαίωση των όσων είπε ο Πάνος Καμμένος ότι αυτός είπε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ να πάει για γκαζόζα και να μην είναι παρών στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το...
ΑΣΕΠ το βράδυ της Τρίτης, προχώρησε ο Αριστείδης Φωκάς στον ΘΕΜΑ 104,6. 

«Ο κ. Καμμένος με πρόσφερε να πιω μια γκαζόζα κερασμένη "από μένα" όντως» είπε ο κ. Φωκάς ενώ στην ερώτηση αν αυτό αποτέλεσε μια πρώτη πράξη της στάσης των ΑΝΕΛ από εδώ και πέρα στη Βουλή, ο βουλευτής απάντησε «αυτά που βλέπουμε να γίνονται στο κοινοβούλιο θέλουν μόνο γκαζόζες».

Ο κ. Φωκάς, που διευκρίνισε ότι η γκαζόζα ήταν Sprite, εξιστόρησε επίσης τι συνέβη την Τρίτη όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία. «Έλειπα, ήμουν έξω. Αν είχα ειδοποιηθεί μέσω κινητού γιατί υπάρχουν κοπέλες που ειδοποιούν ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις περιμένουμε και 10 λεπτά να έρθει εκπρόσωπος κόμματος. Στη συγκεκριμένη περίπτσωη επειδή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία συμβαίνουν διάφορα. Ο προεδρεύων της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος είπε ότι ο Φωκάς ψηφίζει "ναι". 

Έλειψα δύο λεπτά, πήγα στο μπάνιο γιατί το νομοσχέδιο ήταν από το πρωί. Η ουσία είνα ότι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αποφάσισε χωρίς αυτό να αναφαίρεται πουθενά από τον Κανονισμό της Βουλής να πάμε σε ονομαστική ψηφοφορία γιατί το νομοοσχέδιο πήγαινε στο καλάθι των αχρήστων.

Επαναλαμβάνοντας, τέλος, τη «γραμμή» του Πάνου Καμμένου, είπε ότι έχει αρχίσει ένας πόλεμος στους ΑΝΕΛ από τη στιγμή που ο Καμμένος αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα και να παρατήσει το υπουργείο του...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: