31.1.19

Μητσοτάκης : Σε ετοιμότητα για εθνικές εκλογές στις 26 Μαΐου...

«Έχουμε κάτι παραπάνω από 100 ημέρες μέχρι το ορόσημο των εκλογών της 26ης Μαΐου» εκτίμησε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους...
νέους Γραμματείς του Κόμματος σε σύσκεψη στην Πειραιώς. Ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου, μαζί με τις ευρωεκλογές.

Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ αναλυτικά

«Να πω καλή συνέχεια στους παλιούς και καλή δύναμη στους καινούργιους. Ευχαριστώ πάρα πολύ, ειδικά τα νέα μέλη του κομματικού μας επιτελείου για τη συμμετοχή σε αυτήν την κοινή προσπάθεια την οποία συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, έχουμε κάτι παραπάνω από 100 ημέρες μέχρι το ορόσημο των εκλογών της 26ης Μαΐου διότι εκεί ξέρουμε μετά βεβαιότητας ότι θα γίνουν εκλογές. Δική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουμε και εθνικές εκλογές οι οποίες θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές. Και έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας σε όλα τα πεδία οπότε να πω και πάλι καλή δύναμη και θα με βλέπετε και εμένα πολύ συχνά, και θα σας κρατάμε σίγουρα σε εγρήγορση.

»Είστε όλοι έμπειρα στελέχη και χαίρομαι πάρα πολύ που σας έχουμε μαζί. Και ειδικά, τώρα, για το κομμάτι της νέας Γραμματείας Ποιότητας Ζωής, χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε μαζί μας την Ξένια και πιστεύω ότι με αυτό το τρίγωνο το οποίο συνδυάζει την ποιότητα ζωής, την εξαιρετική δουλειά την οποία έχει κάνει ο Γιώργος (Σταμάτης) με την Γραμματεία την οποία μετονομάσαμε -νομίζω, με το σωστό της όνομα- και τη δουλειά που έχει κάνει η Μαρία (Συρεγγέλα) στο κομμάτι της οικογενειακής πολιτικής αποδεικνύουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: