4.1.14

Xαρωποί στην κοπή ...


{Φάε, είναι με τη συνταγή της κυρίας Βέφας}...
Μέχρι το Μάρτη και βάλε θα τρέχουμε στις κοπές. Θα φοράμε τα παραπροπέρσυνα και θα σκάμε μύτη σε εξωραιστικούς και φιλοπρόοδους. Πρώτο τραπέζι πίστα, όλοι θα νομίζουν ότι...
είμαστε απ' το σόι του αντιπροέδρου. Θα κερδίζουμε φλουριά κωνσταντινάτα και φόρμες αδυνατίσματος και πρίτυ μπρα κι έξυπνες σίτες και σετ τραπεζομάντηλα, κουρτίνες, κουβερλί και εκπτωτικά για μεγάλες αλυσίδες τροφίμων ποτών.


Κι όλοι θα μας χαιρετάνε σα να μας ξέρουν κι εμείς θα είμαστε ευγενικοί και χαλαροί, γιατί έτσι συνηθίζεται στις κοπές. Και μη στραβοκοιτάζεις που με φλερτάρει διακριτικά ο ταμίας του εκπολιτιστικού κι ο τομεάρχης της κόβας-άνθρωποι είναι κι αυτοί, την πίτα τους κόβουν. Σταμάτα τις χαζοζήλειες και φάε- είναι με τη συνταγή της κυρίας Βέφας, καρύδι πεκάν και ψιλοκομμένη κόντιτα, η διαφορά είναι στο παντεσπάνι, ξέρω τι σου λέω.
Συνέχεια θα χορεύουμε και θα ζεσταινόμαστε και θα γυρίζουμε σπίτι ξημερώματα με τις καλές χρονιές παραμάσχαλα. Εσύ θα γεμίζεις την άδεια τρίφυλλη με τα είδη προικός κι εγώ θα φισκάρω το ψυγείο με φλουριά και κουπόνια- μετά θα το ανοιγοκλείνουμε και θα φωτίζει όλος ο διάδρομος μέχρι το χωλ.

Και μην κλείνεις τα' αυτιά σου στους απολογισμούς και χειροκρότα λίγο βρε, τι σου ζητάνε- σε σόσιαλ ιβέντ ήρθαμε, στο σπίτι πιάνεις τον Ντεμπόρ και τα αντιδραστικά.

Κι έτσι θα το κυλήσουμε το Νέον και θα φτιάξει κι ο καιρός, θα'ρθει η ΄Ανοιξη και θα'χουμε τα πάρκα πριβέ.
Μην σ' ακούω να γκρινιάζεις πάλι- αύριο κόβουν οι χειμερινοί, βγάλε το ολόσωμο το λεοπάρ και πάμε στα νερά Ακριβέ μου.




CRYING GAME

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: