31.1.14

Στην δικαιοσύνη ο δράστης που χτύπησε τον τυφλό οπαδό του ΠΑΟΚ..


Αυτεπάγγελτα παρενέβη ο εισαγγελέας και διέταξε την σύλληψη όσων χτύπησαν τον τυφλό οπαδό του ΠΑΟΚ, Στέλλιο Ιωαννίδη, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως...
εντόπισε τον δράστη και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Παράλληλα κινήθηκαν εισαγγελέας και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς αρχικά ο πρώτος διέταξε αυτεπάγγελτα έρευνα για τον εντοπισμό και την τιμωρία όσων χτύπησαν τον οπαδό του “δικεφάλου του βορρά”, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε διαδικασίες για να βρεθεί ο ένοχος και την Παρασκευή (31/01) ανακοίνωσε πως τον βρήκε και τον παρέδωσε στην δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη όταν ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ αντέδρασε στις αποδοκιμασίες κατά το Δημήτρη Σαλπιγγίδη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Δικεφάλου κόντρα στην Βέροια. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ στο facebook αναφέρει τα εξής: 
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει πως εντόπισε τον δράστη της άνανδρης επίθεσης στον φίλο του Δικεφάλου που έχει πρόβλημα όρασης, στο επεισόδιο που συνέβη στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βέροια. 
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε. Οι συγκεκριμένες συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Σύλλογος κι ο συγκεκριμένος «οπαδός», δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. 
Στόχος μας είναι να εξοστρακίσουμε τέτοιες συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: