31.1.14

Πουλάκης: Φωνάζει από μακριά ο πανικός της κυβέρνησης...

Δήλωση Κώστα Πουλάκη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχετικά με τις εκ νέου εξαγγελίες του Υπουργού Εσωτερικών για την...
ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών


Ολόκληρη η δήλωση

Με αφορμή τις εκ νέου εξαγγελίες του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ‘Star’, ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, έκανε την εξής δήλωση :

Διαπιστώνουμε ότι ο κ. Μιχελάκης εξακολουθεί να αψηφά πλήρως το νόμο, την κοινή λογική, αλλά και τις εντονότατες αντιδράσεις που έχουν εκδηλωθεί από πλήθος επιστημόνων, καθώς και πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, ακόμα και προσκείμενων στη συγκυβέρνηση, σχετικά με τις λαθροχειρίες που σχεδιάζει σε σχέση με την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αντί να απαντήσει στην ερώτηση που του κατέθεσε εδώ και δέκα ημέρες ο Πρόεδρος και βουλευτές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα – όπως μάλιστα ρητά είχε επιφυλαχθεί να κάνει ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για το θεσμικό πλαίσιο των ΟΤΑ – ο κ. Υπουργός επανέρχεται με “διαρροές” και τηλεοπτικές δηλώσεις. Μάλιστα, με την επιλογή και την επιμονή του αυτή, ο κ. Υπουργός υπονομεύει ευθέως και το απαιτούμενο κλίμα ελάχιστης έστω εμπιστοσύνης, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά η διακομματική επιτροπή που μόλις συστάθηκε.


Ας έχει, ωστόσο, υπόψη του ο κ. Υπουργός, αλλά και η κυβέρνησή του και ο Πρωθυπουργός που τον στηρίζει, πως με τις σπασμωδικές αυτές κινήσεις του και τις παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που διαρκώς σχεδιάζει, δύο μόνο πράγματα καταφέρνει: Αφ' ενός μεν να καθίσταται αφερέγγυος, αφού προβαίνει διαρκώς σε αδιανόητες εξαγγελίες, τις οποίες αδυνατεί να υποστηρίξει και να υλοποιήσει. Αφ' ετέρου δε – και αυτό φωνάζει από μακριά – προδίδει τον πανικό της κυβέρνησής του και την προσπάθειά της να διαχειριστεί με κάθε τρόπο τη διαφαινόμενη καταδίκη της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές κάλπες...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: