31.1.14

Χαμός στη Γαλλία με το βίντεο κλιπ «Σε περιμένω» που παίζει η Γκαγέ...



«Σε περιμένω...», είναι ο τίτλος του μουσικού βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί η κρυφή αγάπη του Φρανσουά Ολάντ, Ζουλί Γκαγέ και τις τελευταίες ημέρες προβάλλεται συνεχώς στη Γαλλία.

Όπως σχολιάζει το...
περιοδικό «Le Parisien», στο μουσικό βίντεο κλιπ, η Γαλλίδα ηθοποιός θέλει να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και τον βρίσκει σε... πλυντήριο ρούχων. Η Ζουλί, ως μία μοναχική ψυχή, περιμένει τον... έρωτα της ζωής της. Και τελικά αυτός έρχεται...

Ο γάλλος ηθοποιός, Φιλίπ Ρεμπό, είναι η αδερφή ψυχή της Ζουλί, όπως δείχνει το μουσικό βίντεο κλιπ του αμερικανικού συγκροτήματος "Minor Alps" που γυρίστηκε στο Παρίσι και προβάλλεται από την "μικρή οθόνη" τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Την ίδια ώρα, ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, εμφανίζεται εκτεθειμένος απέναντι στο γαλλικό λαό καθώς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο σημερινό τεύχος του περιοδικού "Closer", το 64% θεωρεί πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Βαλερί Τριερβελέρ.



Πάντως, όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", ο Ολάντ, όχι μόνο θα της πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού που θα ζει από εδώ και στο εξής η Γαλλίδα δημοσιογράφος αλλά θα της βρει και μία νέα δουλειά εκτός από αυτή που έχει στο περιοδικό "Paris Match" έτσι ώστε να συνεχίσει να έχει το ίδιο -υψηλό- επίπεδο διαβίωσης.




Οι δύο γυναίκες του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί και Ζουλί, είχαν βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι στο ντεφιλε του διάσημου μόδιστρου, Ιβ Σεν Λορέν, στο Παρίσι ( 30 Σεπτεμβρίου του 2013), σύμφωνα με φωτογραφίες που έχει αναρτήσει σήμερα στην ιστοσελίδα του το Closer.

Στο μεταξύ, το ερωτικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στη Γαλλία, εμπνέει και τον Αγιο Βαλεντίνο.

Κρασιά και ποτήρια που θα έχουν την τιμητική τους στις 14 Φεβρουαρίου, φέρουν τη... σφραγίδα των πρωταγωνιστών του σκανδάλου αλλά και όσων σχετίζονται με αυτό. "Η εκδίκηση της Σεγκολέν", γράφει η ετικέτα ενός κόκκινου κρασιού που είναι διακοσμημένη με καρδιές ενώ τα ποτήρια είναι αφιερωμένα στους δύο ερωτευμένους: Ολάντ και Γκαγέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: