31.1.14

«Μου έκοψαν το αυτί, με χάραξαν και με σταύρωσαν»...



BINTEO...
Αγνοούμενος εδώ και μια εβδομάδα ήταν ένας αντικυβερνητικός διαδηλωτής στην Ουκρανία, ο οποίος εμφανίστηκε στην ουκρανική τηλεόραση και κατήγγειλε ότι τον απήγαγαν, τον βασάνισαν και...
τον σταύρωσαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διαδηλωτής είναι ο 35χρονος Ντμίτρο Μπουλάτοφ, ένας από τους ηγέτες του Automaidan, του κινήματος διαδηλωτών με αυτοκίνητα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από την εμφάνισή του στο ουκρανικό δίκτυο TV 5th.
Όπως κατήγγειλε, πλησίασε σε απόσταση 300 μέτρων από την εξοχική κατοικία του προέδρου στην Μεζιχίρια, έξω από το Κίεβο στις 29 Δεκεμβρίου προτού τον σταματήσουν σε μπλόκο ασφαλείας.
«Με σταύρωσαν. Μου τρύπησαν τα χέρια», είπε ο Μπουλάτοφ δείχνοντας τα σημάδια στο πίσω μέρος των χεριών του και συνέχισε:
«Μου έκοψαν το αυτί, μου χάραξαν το πρόσωπο. Δεν υπάρχει ούτε ένα ανέπαφο σημείο στο σώμα μου. Αλλά, δόξα τω Θεώ, είμαι ζωντανός»
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναγνώρισης όσων συμμετέχουν σε αυτές τις πορείες και οι οργανώσεις των διαδηλωτών υποστηρίζουν ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άνθρωποι και ανακρίνονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: