20.1.14

« Σούμι ο Θεός να σε βοηθήσει, σε αγαπώ, το φιλαράκι σου»....



Ο Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και είχε ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, σε τεχνητό κώμα, αλλά την ίδια ώρα οι υποστηρικτές του συνεχίζουν να στηρίζουν με τις ευχές τους τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή.
Πρώτη και καλύτερη η ...Ferrari, καθώς οι tifozi δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας δικό της μέλος δίνει την μεγαλύτερη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Όπως ανακοίνωσε η Scuderia, αποφάσισε να μαζέψει όλα τα μηνύματα συμπαράστασης προς τιμήν του Σούμι  που έχουν γραφτεί στα Social Media και να τα παρουσιάσει σε μία «ειδική έκδοση» στην επίσημη ιστοσελίδα της.
 
Στην σελίδα επίσης φιλοξενείτε το συγκλονιστικό μήνυμα του Gino Rosato, μηχανικού της Scuderia επί εποχής  του Σουμάχερ που αναφέρει:
«Mίκαελ! Τι λόγια να βρω. Έμαθες στον κόσμο τι σημαίνει επιμονή, σκληρή δουλειά και “δεν τα παρατάω ποτέ”. Είσαι “ο καλύτερος όλων των εποχών”. Οι αναμνήσεις που έχω ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο μαζί σου, είναι αναμνήσεις από τη συμμετοχή μου σε σπουδαία επιτεύγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήμασταν ένα, η δική σου ομάδα της Ferrari, οι άνθρωποι σου, η δεύτερή σου οικογένεια. Είμαστε ακόμα στο πλευρό σου, με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά, με τις προσευχές μας, τις σκέψεις μας και νιώθουμε πως αν κάποιος μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά, αυτός είσαι εσύ φίλε μου. Είμαστε εδώ μαζί σου, όπως τις παλιές καλές μέρες, όλοι μας. Ο Θεός να σε βοηθήσει, σε αγαπώ, το φιλαράκι σου».
 
 
Το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον άτυχο Γερμανό πρώην πιλότο της F1, έστειλαν και η ομάδες της Κολωνίας και της Σάλκε, πριν από το φιλικό αγώνα μεταξύ τους. Οι ποδοσφαιριστές τον δύο ομάδων έστειλαν τις ευχές τους  προς τον Σουμάχερ , σε ένα  πανό που  ανέφερε: «Καλή ανάρρωση! Μπορείς να τα καταφέρεις Μίκαελ!»


Δεν υπάρχουν σχόλια: