4.1.14

Επίσημος Ραδιοτηλεοπτικός Παραγωγός της Προεδρίας στην ΕΕ ένα …μόρφωμα!...



Παράταση ζωής για ακόμη 6 μήνες πήρε η ΔΤ! Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την απόφαση της ανάθεσης της ΔΤ της ιδιότητας του Επίσημου Ραδιοτηλεοπτικού Παραγωγού της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, όπως προκύπτει από ...
απόφαση της ….Γενικής Γραμματείας. Με τον τρόπο αυτό η …προσωρινή ΔΤ είναι πιθανό να συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής,



Πρόκειται για επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της στήλης (6 Οκτωβρίου 2013) Γράφαμε πως «μπροστά στο πατατράκ της λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ, η κυβέρνηση με το έκτακτο νομοσχέδιο αναθέτει στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας «τον ορισμό του επίσημου ραδιοτηλεοπτικού παραγωγού (Host Broadcaster),» φωτογραφίζοντας «ευθέως τον ορισμό του μορφώματος της Δ.Τ που λειτουργεί στη γενική γραμματεία Ενημέρωσης με εγκρίσεις του υπουργείου Οικονομικών, σε <<δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα>> για το 6μηνο της Ελληνικής Προεδρίας»



Η απόφαση που φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέας Ανδρέα Κατσανιώτη και ημερομηνία 31.12.2013 αναθέτει «στη ΔΤ , εκπροσωπούμενο από τον Ειδικό Διαχειριστή Στοιχείων Ενεργητικού και Παθητικού της ΕΡΤ ΑΕ και των θυγατρικών της τα καθήκοντα του Επίσημου Ραδιοτηλεοπτικού Παραγωγού της Ελληνικής Προεδρίας». Με άλλη απόφαση του Α, Κατσανιώτη, ορίζεται το ΑΠΕ-ΜΠΕ ως Επίσημος Φωτογραφικός Παραγωγός της Ελληνικής Προεδρίας. Οι όροι συνεργασίας θα εξειδικευτούν σε συμφωνία που θα υπογράψει ο Γκίκας Μάναλης και το ΑΠΕ με το Γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας.

 typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: