12.1.14

Αλλάζουν οι ισορροπίες...



Γιάννης Παπαγιάννης

Μπορεί η κυβέρνηση στον κρίσιμο τομέα της καθημερινότητας να κρίνεται αυστηρά, χάνοντας έδαφος στις δημοσκοπήσεις,  στελέχη του Μαξίμου, όμως  εκτιμούν οτι...
η πορεία της μάχης κατά της διαφθοράς θα είναι τέτοια, που απο τις επερχόμενες αποκαλύψεις θα αλλάξουν άρδην η επικαιρότητα και οι πολιτικές ισορροπίες.
Στενότατοι συνεργάτες του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, εκτιμούν οτι οι τελευταίες εξελίξεις με τις συλλήψεις για το σκάνδαλο του ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα αναγκάσουν πολλά στόματα να μιλήσουν, με αποτελεσμα να ταρακουνήσουν με κάθε τους λέξη συθέμελα το πολιτικό σκηνικό. Μάλιστα, κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά τις επιχειρηματικές και τραπεζικές ισορροπίες, έλεγε με νόημα στο "Secret": "Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να καλύψει κανέναν...".
Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν οτι η μάχη κατά της διαφθοράς θα είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, παράλληλα βέβαια με την προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας. Κορυφαίοι υπουργοί και συνεργάτες του Σαμαρά εκτιμούν οτι, εάν η κυβέρνηση κερδίσει αυτές τις μάχες τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γυρίσει το πολιτικό κλίμα, το οποίο σήμερα καταγράφει καθαρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη στήλη "Danger - Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: