13.1.14

«Θερμό» το κλίμα στο «νηπιαγωγείο» των ΑΝΕΛ...


«Θερμό» αναμένεται να είναι το κλίμα στην έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 14:00, αφού έξι βουλευτές του κόμματος αμφισβήτησαν ευθέως τις...
επιλογές του Πάνου Καμένου και απουσίασαν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, το περασμένο Σάββατο. Οι «έξι» έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο ζητώντας να συνεδριάσει πρώτη η ΚΟ.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Γιοβανόπουλο και τους Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλη Καπερνάρο, Γιώργο Νταβρή, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παύλο Χαϊκάλη. Ο τελευταίος τελικώς πήγε στο Εθνικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι η συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική. Μάλιστα από το βήμα του Συμβουλίου ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, ξεκαθαρίζοντας ότι «όσοι εποφθαλμιούν καρέκλες, να τις πάρουν στο σπίτι τους από σήμερα το βράδυ».

Ο Πάνος Καμμένος αργότερα μέσω του Real μίλησε για παρεξήγηση τονίζοντας πάντως ότι «αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα αποκεφαλιστούν».

Το πρωί της Δευτέρας ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στο Mega, απέρριψε τα περί «ανταρσίας», λέγοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ακόμα στα πρώτα τους πολιτικά βήματα και ενδεχομένως δεν έχουν ακόμα την ωριμότητα να χειριστούν όλα τα ζητήματα, όπως θα έπρεπε.
"Είμαστε ένα νηπιαγωγείο που ξαφνικά δεν μπορείς να του επιβάλεις ποινές. Η συνοχή των ΑΝΕΛ δεν αγγίζεται ωστόσο",είπε συγκεκριμένα. 

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα καινούριο Κίνημα που έχει ζωή 1,5 χρόνο και τα άτομα που το αποτελούν δεν έχουν ακόμη πολιτική ωριμότητα» σημείωσε ο βουλευτής, υποστηρίζοντας πάντως ότι «η συνοχή του Κινήματος δεν αγγίζεται».

«Είμαστε ένα νηπιαγωγείο στο οποίο δεν μπορείς να επιβάλλεις ποινές... Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας θα έχουμε προβλήματα» σημείωσε και απέρριψε κατηγορηματικά τα περί ανταρσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: