30.1.14

"Περιοδεία" Κεδίκογλου στα πρωινά πάνελ...

"Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εθνικών εκλογών, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας" ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν ...
επιτεθεί για ακόμη μία φορά στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εθνικών εκλογών, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σ. Κεδίκογλου.

Σε ερώτηση εάν οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας, έχουν προεκλογικό άρωμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «το πρώτο 6μηνο του 2014 αφορά μόνο στις 100.000 θέσεις εργασίας, από τις 440.000 θέσεις απασχόλησης που εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς με τον κ. Βρούτση» και πρόσθεσε: «όταν όμως έχεις μια ανεργία τα τάξης του 27,8% αυτή η σταδιακή αποκλιμάκωση δεν σου αρκεί. Με το πρόγραμμα αυτό που αφορά περίπου το 10% του εργατικού δυναμικού πετυχαίνεις μια γρήγορη αποκλιμάκωση και παίρνει μια ανάσα η κοινωνία».

Σχετικά με την τρόικα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε ότι οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη, η τρόικα θα επιστρέψει όταν ολοκληρωθεί η συζήτηση για τα τεχνικά ζητήματα, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας πριν από το Eurogroup της 17ης Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, ο Σ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε με το γνωστό του ύφος στην απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στους ψευδείς ισχυρισμούς του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας εις βάρος του Αλ. Τσίπρα:

«Από εκεί που ήταν σεβαστός και "Θεός", ξαφνικά όταν είδαν ότι δεν τους βολεύουν αυτά που λεει τον έριξαν στον πυρ το εξώτερον... ίδια μεταχείριση είχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Πρόκειται για ΣΥΡΙΖΑ α λα καρτ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «τι να πω... θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, στο ευρώ; Πού στοχεύουν; να ξεκαθαρίσουν. Πώς θα αλλάξουν την Ευρώπη με "μούγκα στη στρούγκα"; Η πολιτική σκηνή χρειάζεται σοβαρότητα και θέσεις» τόνισε ο... σοβαρός κυβερνητικός εκπρόσωπος...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: