30.9.11

Ντου στο Πεντάγωνο από απόστρατους!...



Πρωτοφανές! Περίπου 300 απόστρατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων εισέβαλαν μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί μπροστά στην πτέρυγα του Πενταγώνου όπου βρίσκεται το ... γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα εναντίον του κ. Πάνου Μπεγλίτη, ζητούν την παραίτηση τόσο του υπουργού αλλά και των αρχηγών των γενικών επιτελείων και αρνούνται να βγουν έξω από το Πεντάγωνο.

Είναι άγνωστο με ποιον τρόπο οι ομάδες των αποστράτων κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό ασφαλείας και να εισβάλουν στο Πεντάγωνο. Προηγουμένως, ενώσεις αποστράτων έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη λεωφόρο Μεσογείων έξω από την κεντρική είσοδο του Πενταγώνου.

Από τη Βουλή όπου βρίσκεται την ώρα που οι ομάδες των αγανακτισμένων αποστράτων εισέβαλαν στο Πεντάγωνο, ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης έκανε λόγο για αθλιότητες οι οποίες θα παταχθούν. "Ζητώ απ' όλα τα κόμματα και κυρίως απ' την αξιωματική αντιπολίτευση να επικοινωνήσουν μαζί τους και να ζητησουν να αποσυρθούν", είπε ο κ. Μπεγλίτης αποδίδοντας εμμέσως τους αποστράτους στην επιρροή της ΝΔ.

"Δεν έχουν ειδικά προνόμια, δεν δικαιούνται στο όνομα της στρατιωτικής ιδιότητας να παραφέρονται και να λειτουργούν αντιδημοκρατικά", πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας από το βήμα της Βουλής και προειδοποίησε αυστηρά ότι "αν δεν αποχωρήσουν άμεσα, θα δώσω εντολή να βγουν έξω με τη βία...".
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: