30.9.11

Συμφωνία Κόμπε-Βίρτους με 3.300.000 € για 35 μέρες...


Οι φίλοι της Μπολόνια μπορούν να... τρελαθούν. Και μάλιστα με την άδεια του προέδρου, ο οποίος δήλωσε ότι ο αστέρας του ΝΒΑ θα αγωνιστεί για όσο διαρκέσει το ... κ lockout στην Ιταλία για την Βίρτους.

Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη είχε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Βίρτους με τις δυο πλευρές τελικά να έρχονται σε οριστική συμφωνία.

Από τη συγκεκριμένη συμφωνία ο Κόμπε Μπράιαντ θα βγάλει 3.300.000 ευρώ για 35 μέρες παρουσίας του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Ήταν μια θαυμάσια νύχτα. Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας. Αυτή ήρθε στην τελευταία προσφορά που κάναμε. Τώρα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποια πράγματα να τακτοποιήσουμε. Αλλά αυτή την στιγμή είμαι αρκετά αισιόδοξος. Κατά 95% πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει»», είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κλαούντιο Σαμπατίνι.

Όσο για το πότε ο παίκτης θα είναι στη γείτωνα χώρα, ο Σαμπατίνι απάντησε:

«Υπολογίζω ότι ο Κόμπε πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην Ιταλία, Τετάρτη ή Πέμπτη για να περάσει τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις. Θέλω να διευκρινίσω ότι ακόμη δεν έχουμε υπογραφές, πρέπει να προετοιμάσουμε τα συμβόλαια, να τα διαβάσουμε και να τα ξαναδιαβάσουμε. Το θετικό είναι ότι έχουμε ικανοποιήσει τον Κόμπι. Είμαι πανευτυχής. Είναι μια τεράστια επένδυση. Μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία για την Μπολόνια ως ομάδα, ως πόλη αλλά και για όλο το ιταλικό μπάσκετ».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: