30.9.11

Απίστευτη γκάφα από το γραφείο Τύπου του Bενιζέλου...


Παραιτήθηκε ο Ηλίας Βεργίτσης...
Θυμάστε το γελοίο e-mail (εδώ) που είχε στείλει το Υπ.Οικονομικών στους πολιτικούς συντάκτες με αποτέλεσμα να χλευάσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο η Wall Street Journal; Σήμερα, το ίδιο Γραφείο Τύπου έκανε ακόμα μια... μεγαλειώδη γκάφα που κόστισε στο σύμβουλο του Ευάγγελου Βενιζέλου, Ηλία Βεργίτση, τη δουλειά του.

Στα εισερχόμενα των οικονομικών συντακτών έφτασε ένα email το οποίο ενημέρωνε για το sms που μπορούν να στείλουν στην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων όσοι εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων. Ομως στο συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου ακολουθούσε μια 2η σελίδα η οποία έγραφε:
«Υπουργέ,
Σχετικά με το δελτίο τύπου του κ. Οικονόμου για το sms που πρέπει να στείλουν όσοι απαλλάσσονται ή δικαιούνται μειωμένης καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων, έστειλα χθες το βράδυ μήνυμα στην κα. Σώκου (γραφείο τύπου αναπλ. Υπουργού) και της ζήτησα να προσθέσει μερικά παραδείγματα, όπως μου είπατε.
Σήμερα το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο κ. Οικονόμου και με πολύ έντονο ύφος μου είπε ότι με την καθυστέρηση αποστολής του ΔΤ ταλαιπωρούμε τον κόσμο άσκοπα και ότι δεν ανέχεται λογοκρισία κανενός είδους. Τέλος, μου είπε ότι δεν πρόκειται να προσθέσει παραδείγματα και να το κάνουμε εμείς. Πώς να το χειριστώ; »
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: