29.9.11

Καλάβρυτα: Σπείρα διαρρηκτών αδειάζει εξοχικά σπίτια ,,,


Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες τους...
Στο έλεος του Θεού και των διαρρηκτών έχουν παραδοθεί τα εξοχικά σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Σύμφωνα με καταγγελίες, μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρίσκονται οι ιδιοκτήτες εξοχικών σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, αφού όταν επισκέπτονται αυτή την εποχή τις κατοικίες τους, έρχονται αντιμέτωποι με ό,τι άφησαν πίσω τους οι διαρρηκτές.

Στόχοι της σπείρας είναι οι οικοσκευές των σπιτιών και τα ηλεκτρικά είδη. Ανενόχλητοι, καθώς η περιοχή είναι πλέον έρημη, ρημάζουν τα εξοχικά, ενώ η ελλείψεις σε προσωπικό που αντιμετωπίζει το τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθιστούν την πρόληψη αδύνατη.

Τελευταίο κρούσμα που έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής, είναι η διάρρηξη σε εξοχική κατοικία γνωστού Πατρινού, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μπροστά στο λεηλατημένο σπίτι του.

Οι δράστες που είχαν σπάσει την κεντρική είσοδο του σπιτιού έδρασαν ανενόχλητοι και σχεδόν άδειασαν το σπίτι από τα ηλεκτρικά είδη και τα ρούχα.

Εκτιμήσεις θέλουν τους αγνώστους να είναι αλλοδαποί, πιθανόν Αλβανοί που μεταφέρουν τα κλοπιμαία στην πατρίδα τους, αλλά δεν αποκλείεται η περιοχή να βρίσκεται στο στόχαστρο συγκεκριμένης σπείρας, που έχει σπείρει την αγωνιά σε δεκάδες ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών, η πλειοψηφια των οποίων είναι κάτοικοι Πατρών και Αιγίου.
www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: