25.6.19

To «μυστικό» της διακαναλικής...

Με την επιμονή του Αλέξη Τσίπρα να εξακολουθεί να ζητάει, 11 ημέρες πριν από τις κάλπες, να πραγματοποιηθεί ένα debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να αναδείξουν, όπως υποστηρίζουν, την ένδεια των επιχειρημάτων της ΝΔ, αλλά και τον...
φόβο του προέδρου της γαλάζιας παράταξης να αποδειχθεί πως οι προεκλογικές του εξαγγελίες είναι αόριστες και έχουν μεγάλο δημοσιονομικό κόστος.

Στην Κουμουνδούρου ψάχνουν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα του κόμματος απέναντι σε αυτό της ΝΔ. Πέρα από τις στοχευμένες επισκέψεις του πρωθυπουργού σε χώρους εργασίας, χθες βρέθηκε στη Κεντρική Αγορά Αθήνων και αύριο θα βρεθεί στον πολυχώρο των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας, στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν πυρετωδώς τις λεπτομέρειες για τη διακαναλική συνέντευξη που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr από τις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχουν γίνει στην Κουμουνδούρου η πιο πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργού είναι η Πέμπτη 4 Ιουλίου στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης. Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν οι απαντήσεις του πρωθυπουργού στους κεντρικούς παρουσιαστές των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, που πιθανότατα να προσκληθούν, να δοθούν λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες έτσι ώστε οι πολίτες να είναι σε θέση να συγκρίνουν τις προγραμματικές θέσεις των δυο κομμάτων. Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες χωρίς να αποκλείεται η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα να πάρει πιο διευρυμένη μορφή.

Πηγές της Κουμουνδούρου εξηγούσαν στο newpost.gr πως αναζητείται ο τρόπος ο διάλογος να είναι όσο το δυνατόν πιο ζωντανός και ανοιχτός από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει αντίλογος από τη ΝΔ.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: