29.6.19

Ο Μητσοτάκης σε θέση σερβίς στο μπιτς βόλεϊ...

...της Αριστοτέλους...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέκοψε για λίγο τη σύσκεψη με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Αριστοτέλους και κατέβηκε στην οργανωτική επιτροπή και στο...
γήπεδο του μπιτς βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψή του που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στην πλατεία Αριστοτέλους για προγραμματισμένη συνάντησή του με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εντυπωσιασμένος από την εντυπωσιακή εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ στην εμβληματική πλατεία της πόλης εξέφρασε την επιθυμία να αφήσει για λίγο τις εργασίες με τους στενούς συνεργάτες του και να επισκεφτεί το ξενοδοχείο Electra Palace και την έδρα της οργανωτικής επιτροπής του Thessaloniki Masters που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το αρχηγείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής ο οποίος του παρέδωσε την επίσημη διαπίστευση της διοργάνωσης για αθλητές με το ονοματεπώνυμό του, καθώς και την επίσημη μπάλα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

«Είμαι έτοιμος για να κάνω σερβίς. Μου αρέσει πολύ το μπιτς βόλεϊ και πραγματικά έχετε φτιάξει μία όμορφη εγκατάσταση εδώ στην Αριστοτέλους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, μπράβο για την διοργάνωση» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Νεκτάριο Χαλβατζή, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ενδιαφέρον για το αγωνιστικό κομμάτι και ρώτησε να μάθει πόσες ομάδες αγωνίζονται και πως πηγαίνει το οργανωτικό σκέλος του Thessaloniki Masters που είναι το πρώτο από τα τέσσερα τουρνουά του πανελληνίου σιρκουί 2019. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει κάποιον από τους βραδινούς αγώνες απόψε το βράδυ, ενώ οι τελικοί είναι σε απ΄ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ το βράδυ της Κυριακής...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: