30.6.19

H συγκινητική ανάρτηση Φώφης...

...για τον πατέρα της... 

"30 Ιουνίου 2019, 80 χρόνια από τη γέννηση του Γιώργου Γεννηματά. Ταξιδεύοντας για την Κρήτη φέρνω στη μνήμη μου τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε στις εκλογές του 1993, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο".

Με τα...
λόγια αυτά αρχίζει η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στα Social Media, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη γέννηση του Γιώργου Γεννηματά.

Και συνεχίζει γράφοντας: "Η πλατεία ήταν κατάμεστη, με δυσκολία ανοίξαμε τις πόρτες του αυτοκινήτου και μόλις άρχισε να μιλάει, σείστηκε το Ηράκλειο. ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΑΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Έμελλε να είναι η τελευταία του ανοιχτή ομιλία. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στις εκλογές τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που παρέδιδε τότε μια Ελλάδα σε κρίση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεννηματάς, ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, πέτυχε να βάλει τις βάσεις για την οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην ένταξη στην ΟΝΕ εξασφαλίζοντας παράλληλα εργασιακή ειρήνη.

Το θετικό έργο της παράταξης μας έχει σφραγίδα ανεξίτηλη. Κανείς δεν μπορεί να παραχαράξει την ιστορία. Η προοδευτική μας ταυτότητα είναι η περηφάνια μας. Ο τόπος χρειάζεται και τώρα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής".




Neo

Matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: