29.6.19

Ούτε η Φώφη έχει χιούμορ...


Iσως το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σας σημείο πρόεδρε...έλεγε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και...
στις «Μύγες» (ΕΔΩ).
Αλλά ως φαίνεται το ίδιο ισχύει και για την Φώφη Γεννηματά που αντέδρασε στα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της πλακατζίδικης εκπομπής του Φάνη Λαμπρόπουλου και της παρέας του στην εκπομπή..
του Αρναούτογλου και τις «Μύγες».
Στην εκπομπή είχαν υποδεχτεί τον πρόεδρο της ΝΔ οι τρεις της παρέας του Φ.Λ. με σημαίες του ΠΑΣΟΚ και φορώντας μπλουζάκια του Κινήματος. Ο Μητσοτάκης ξέχασε να παρει το σημαιάκι που του έδωσαν και προσπαθώντας να κάνει χιούμορ έγραψε αργότερα στο twitter ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο: «Παιδιά ξέχασα να πάρω τη σημαία, μπορείτε να μου τη στείλετε; Πειραιώς 62, Μοσχάτο».




Eλα όμως που η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θίχτηκε και απευθυνόμενη στον Κυριάκο για το περιστατικό είπε ότι «η σημαία και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και ό,τι συμβολίζει το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία δεν είναι σουβενίρ». Και συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ:
«Καλά κάνει και ζητάει τη σημαία για το γραφείο του, επειδή άκουσα ότι την ξέχασε μπορώ να του τη στείλω να την έχει. Καλό είναι να θυμάται όμως πως ό,τι συμβολίζει η σημαία του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να το σέβεται, γιατί θα το βρει απέναντί του. Εμείς θα είμαστε το προοδευτικό αντίβαρο στις ανεξέλεγκτες πολιτικές της ΝΔ και απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα και απέναντι στο κοινωνικό κράτος και απέναντι στα δημόσια αγαθά. Να είναι σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε το αντίβαρο που χρειάζεται η χώρα. Και στη δική του ανεξέλεγκτη κυριαρχία και απέναντι στην ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είμαστε δύναμη σταθερότητας».

zoornalistas 

Δεν υπάρχουν σχόλια: