30.6.19

Φταίνε υπουργοί της κυβέρνησης...

...στη νέα «απάντηση» της Athens Voice...

Aντί να επιχειρήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, οι υπεύθυνοι της Athens Voice κλιμακώνουν τις αθλιότητες εμμένοντας στην ουσία του αρχικού σχολίου τους για το θάνατο της άτυχης γυναίκας από την Αρμενία νωρίτερα την Κυριακή στο Κρατικό Νίκαιας.

Στην...
πρώτη τους απάντηση έκαναν λόγο για... επίτηδες "παρερμηνείες" από διάφορους "ακριβώς γιατί καταλάβαιναν τη στόχευσή του" (;;;) ενώ παραδέχονταν ότι αποδοκιμάστηκαν και από "κανονικούς ανθρώπους και φίλους" τους - λες και όλοι οι άλλοι ήταν... μη κανονικοί άνθρωποι! Είναι σαφές ότι χρησιμοποίησαν τον θάνατο της γυναίκας για να ασκήσουν κριτική στη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης αλλά με τόσο χοντροκομμένο τρόπο που αυτή η προσπάθειά τους τούς γύρισε μπούμερανγκ.

Ακολούθησε όμως και δεύτερη "απάντηση" στην οποία βλέπουν "συντονισμένη επίθεση" και μάλιστα από "υπουργούς και κυβερνητικά trolls"! Κι ας γράφουν δεκάδες χρήστες των social media σκληρές κριτικές και απαντήσεις σε όσα έχει ανεβάσει ως δικαιολογία η ιστοσελίδα τους. Μήπως είναι όλοι τους trolls της κυβέρνησης ή... «κανονικοί άνθρωποι»;

Έτσι τώρα τους φταίνε οι υπουργοί της κυβέρνησης όπως η Εφη Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Παύλος Πολάκης που δήθεν "επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα fake news μεγάλων διαστάσεων, κατηγορώντας την εφημερίδα μας για ρατσισμό και ακροδεξιό λόγο". Αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να αντιδράσουν σθεναρά στην ρυπαρή δημοσιογραφία τους.

Η νέα απάντηση της Athens Voice

Απάντηση στη συντονισμένη επίθεση που δέχεται η ATHENS VOICE από υπουργούς και κυβερνητικά trolls

Τις τελευταίες ώρες η ATHENS VOICE δέχεται μια συντονισμένη επίθεση από αρκετούς υπουργούς και από τα αναπόφευκτα κυβερνητικά τρολ. Επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα fake news μεγάλων διαστάσεων, κατηγορώντας την εφημερίδα μας για ρατσισμό και ακροδεξιό λόγο. Για να αποποιηθούν τις πολιτικές τους ευθύνες για την τραγική μεταχείριση των μεταναστών και να προπαγανδίσουν διχαστικά για άλλη μια φορά την υποτιθέμενη αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία τους. Κυρίως όμως για να εμποδίσουν κάθε δημοσιογραφική κριτική υπό την απειλή ότι θα στοχοποιηθεί αμέσως ως «φασιστική, ρατσιστική, σεξιστική» κλπ. Για να το επιτύχουν αυτό επιχειρούν μια ολοκληρωτική αντιστροφή της πραγματικότητας.

Κατηγορούν ως στρεφομένη εναντίον της μετανάστριας που βρήκε τραγικό θάνατο, μια ανάρτηση της εφημερίδας, η οποία έκανε ακριβώς το αντίθετο, έψεγε την κυβέρνηση που από τις επικοινωνιακές φανφάρες του παρελθόντος, τώρα έχει καταντήσει να μετράει νεκρούς. Οι αναγνώστες μας και οι πολίτες μπορούν να διαβάσουν την απάντησή μας για το σημερινό σχόλιο, να συγκρίνουν τις κατευθυνόμενες αντιδράσεις και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: