29.6.19

Ο πρόεδρος, έπεσε στο κενό...


Πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο Νίκος Αναστασιάδης.
ΒΙΝΤΕΟ...
Την ώρα που κατευθυνόταν με την συνοδεία του κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου, ζήτησε να επισκεφθεί συγκεκριμένο κατάστημα ρούχων.

Οι άντρες της φρουράς του μετέφεραν τον πρόεδρο στο κατάστημα όπου...
στην προσπάθεια του να εισέλθει σε αυτό και ενώ βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος, σε σκαλοπάτι στο οποίο προσπαθούσε να κατεβεί, πάτησε στο κενό αφού, προφανώς, δεν το αντιλήφθηκε.

Αποτέλεσμα ήταν παρά τις άμεσες προσπάθειες των μελών της προεδρικής φρουράς να τον συγκρατήσουν, να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού.  Μεταφέρθηκε αμέσως από τα μέλη της φρουράς σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πόλης, όπου γύρω στις 3.50 το απόγευμα και μετά από σχολαστική αξιολόγηση της κατάστασής του, οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε μερική αρθροπλαστική ισχύου.

Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Άντρη Αναστασιάδη, οι δύο του κόρες, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, ο υπουργός παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο μετέβη και ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, καθώς και η γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.  Η επέμβαση στον πρόεδρο Αναστασιάδη διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.πηγη sigmalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: