29.6.19

Μια βδομάδα πριν τις εκλογές...


 ...η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" θυμήθηκε την Κατερίνα Παναγοπούλου...
Οκτω μέρες πριν τις εκλογές, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κρεμάει πάλι στα... μανταλάκια την Κατερίνα  Παναγοπούλου.
Σε δημοσιευμά της η εφημερίδα κάνει...
λόγο για "επαναχάραξη του αιγιαλού στο Καβούρι, προκειμένου να νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα κτίσματα και οι πισίνες που υπάρχουν σε δύο οικόπεδα, ιδιοκτησίας της Κατερίνας Παναγοπούλου, συνεργάτιδας του Αλέξη Τσίπρα".    
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, "το Νοέμβριο του 2017 η αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, μετακίνησε τη γραμμή του αιγιαλού στο Μεγάλο Καβούρι προς τη θάλασσα, μετά από αίτηση που είχαν καταθέσει δύο εταιρείες συμφερόντων του εκλιπόντος Περικλή Παναγόπουλου, στις οποίες ανήκουν οι δύο κατοικίες".

Η εφημερίδα αναφέρει πως η πρώτη αίτηση, το 2014, δεν έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από την τότε κυβέρνηση. Ωστόσο, συμπληρωματική αίτηση η οποία κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα η γραμμή του αιγιαλού να μετατοπιστεί προς τη θάλασσα.   

Τι λέει η ίδια

Ο ΣΚΑΙ επικοινώνησε με την κυρία Παναγοπούλου, η οποία υποστήριξε, πως, δεν γνωρίζει το δημοσίευμα. Όπως ανέφερε, στην περιοχή βρίσκονται και αρκετές άλλες κατοικίες εκτός από τις δικές της. 
Παράλληλα, επισήμανε ότι η περιουσία της είναι τακτοποιημένη από το σύζυγό της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: