30.6.19

Ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΚΑΙ...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Την Τρίτη το βράδυ ο πρωθυπουργός θα βρεθεί για μία τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι του Φαλήρου, για το οποίο μέχρι τώρα, υπήρχε εμπάργκο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο tweet του o Αλέξης Τσίπρας μας εξηγεί την...
απόφασή του: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Δίχως άλλο, είναι μία τολμηρή και θαρραλέα κίνηση του κ.Τσίπρα. Οχι μόνο διότι θα βρεθεί σε ένα εχθρικό -πολιτικά, πάντα- περιβάλλον, αλλά κι επειδή κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι πολιτικοί: να στέκονται απέναντι σε δημοσιογράφους που έχουν αντίθετη πολιτικά άποψη και δεν θα τους φερθούν με γάντι.

Στο facebook o πρωθυπουργός εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση: «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, "θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί". Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, "πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...". Του είπα δεν έχεις άδικο».

Ετσι, την Τρίτη, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μία πραγματική συνέντευξη. Οχι σαν αυτές που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γιάννη Πρετεντέρη και ο ένας δίνει πάσες στον άλλον.

Θα τολμήσει ο κ.Μητσοτάκης να κάνει κάτι αντίστοιχο; Στοιχηματίζω πως όχι...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: