30.6.19

"Δε θα χάσω ούτε μία μέρα"...

Το σχέδιο του για την διακυβέρνηση της χώρας παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στην Καθημερινή.  Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως στόχος του είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να προχωρήσει με...
ταχύτητα στις πρωτοβουλίες της.

«Ο λαός θα κρίνει», σημειώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θέλει μέχρι το τέλος του χρόνου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα έχει βγει οριστικά από την κρίση. Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως «δεν θα χάσω ούτε μία μέρα».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται και στο «πρότζεκτ 2021» και στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Αμέσως μετά τις εκλογές, όπως λέει ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην «Κ», «θα προχωρήσω στη σύσταση μιας εθνικής επιτροπής με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους από την επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα.

«Η επιτροπή αυτή θα αναλάβει την προετοιμασία του 2021, της χρονιάς δηλαδή που θα γιορτάσουμε τιμώντας τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της πατρίδας μας με την Ελληνική Eπανάσταση. Eχει ήδη γίνει προεργασία από το επιτελείο μου και στόχος μας είναι το 2021 να είναι μια χρονιά γιορτής για όλο τον ελληνισμό. Θα διοργανωθούν εκδηλώσεις όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με κεντρικό στόχο να ξανασυστήσουμε μια αναγεννημένη και φωτεινή Ελλάδα σε όλον τον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεχωρίζει ως πιο δύσκολη στιγμή αυτής της διαδρομής 3,5 χρόνων «την πρώτη μέρα που κάθισα στο γραφείο μου ως πρόεδρος της Ν.Δ. στη Συγγρού. «Ωχ, είπα μέσα μου. Αυτό μοιάζει με βουνό». Όμως, με μεθοδικότητα και ψυχραιμία, προχώρησε», δηλώνει.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί. Και τελικά, δεν περάσαμε τόσες αναταράξεις», παραδέχεται σήμερα, επαναλαμβάνοντας ότι από τις πιο δύσκολες στιγμές σε αυτή την πορεία ήταν «όταν έπρεπε να διαχειριστώ τις προσωπικές επιθέσεις στην οικογένειά μου και να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί η μητέρα τους στοχοποιείται με αυτό τον χυδαίο τρόπο»...

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: