11.1.19

ΣΚΑΪ: Χωρίς ειδήσεις σήμερα...



...και νέα συνέλευση αύριο...

Αναβρασμός στον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων που έλαβαν χώρα νωρίτερα το πρωί.

Η...
ΕΣΗΕΑ απαντά με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινώντας από απόψε με τρίωρη στάση εργασίας 19.00 – 22.00, με αποτέλεσμα να μη βγει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως είχαμε γράψει από νωρίς.

Παράλληλα, για το Σαββατοκύριακο έχουν υπάρξει εισηγήσεις για κλιμάκωση με 48ωρη απεργία, καθώς οι εργαζόμενοι δείχνουν να μη κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Νωρίτερα η συνέλευση των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε εκτός των εγκαταστάσεων του σταθμού, καθώς η διοίκηση δεν επέτρεψε μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να εισέλθουν σε αυτές.

Δώδεκα απολύσεις

Θυμίζουμε ότι από το πρωί  της Παρασκευής η διοίκηση προχώρησε σε απολύσεις εργαζομένων και μέχρι το μεσημέρι είχαν χάσει τη δουλειά τους δώδεκα δημοσιογράφοι.

Πρόκειται για τους Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρο Σαμουηλίδη, Σοφία Τσίπα, Σταύρο Οικονομόπουλο, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.

Νέα συνέλευση αύριο

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Φάληρο, υπάρχει κάλεσμα για αύριο το πρωί, προκειμένου οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ να πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση, στο κτήριο της Ένωσης Συντακτών.

Σε αυτή, οι εργαζόμενοι θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα καθορίσουν τις επόμενες από πλευράς τους ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: