12.1.19

Αυτοί που λένε τους άλλους «εμπρηστές»...














«Η κυβέρνηση καταρρέει, η πατρίς κινδυνεύει, η...
κυβέρνηση καλύπτει τους τρομοκράτες». Κινδυνολογία, καταστροφολογία και τελικά...ανοησία. Μ' αυτή τη γραμμή πορεύονται και αυτοεξευτελίζονται Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, οι πραγματικοί εμπρηστές της κοινωνίας τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο κ. Σπύρος Αβραμάκος, πρόεδρος κάποιας ΝΟΔΕ της Ν.Δ, «δίνει» δημοσίως τα τηλέφωνα βουλευτών και πολιτικών του αντιπάλων, οι οποίοι διαφωνούν μαζί του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αποκαλώντας τους «προδότες».

Σωστά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε ποινική προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Όμως ο ίδιος αυτός κύριος επανέρχεται και επιμένει ότι έχει δίκιο και υποστηρίζει ότι είναι κοινή πρακτική στον «πολιτισμένο κόσμο» η αποστολή μαζικών μηνυμάτων.

Μιλάει σοβαρά; Σε ποια χώρα παρακινούν ουσιαστικά τους όποιους ψηφοφόρους να εκφράσουν την αγανάκτησή τους δίνοντας τα προσωπικά τηλέφωνα των αντιπάλων τους; Όπως διάβασα στο facebook από μία συνάδελφο, αφού είναι τόσο απλό και τόσο κοινή πρακτική, γιατί δεν δίνει ο ίδιος δημοσίως και το δικό του τηλέφωνο «για να τον συγχαρούν οι ψηφοφόροι»;

Έλα μου ντε!


Τάσος Τσακίρογλου

Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: