16.1.19

Ο Παπαθεοδώρου μιλά για τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ...

...και έχει κι αποδείξεις...

ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί αποσβολωμένη την υπόθεση της τρομοκράτησης βουλευτών με αφορμή την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η...
οποία ήδη βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου μιλάει στην ΕΡΤ για «τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ».

«Με τον ίδιο τρόπο που ήμουν απέναντι στην πολιτική καφρίλα και τον πολιτικό τραμπουκισμό το 2011 και το 2012, όταν τα τάγματα εφόδου με ηγέτη τον κ. Τσίπρα έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα», είπε ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προκαλώντας την αντίδραση τόσο του συνομιλητή του, Χρήστου Καραγιαννίδη, του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του παρουσιαστή της εκπομπής, Κώστα Αρβανίτη.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, ωστόσο, συνέχισε: «ψάξτε το κινητό σας θα έχετε ακόμα sms για να σπάσουν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκδηλώσεις των πολιτικών σας αντιπάλων. Έτσι ακριβώς είναι».

Όταν βέβαια ο κ. Καραγιαννίδης του ζήτησε αποδείξεις απάντησε: «το ξέρει ο κόσμος».

Στη συνέχεια παρενέβη ο κ. Αρβανίτης, του εξήγησε ότι δεν είναι έτσι, αλλά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέμεινε: «Βεβαίως έχω αποδείξεις, βεβαίως έχω αποδείξεις, βεβαίως έχω αποδείξεις»...

Δείτε το βίντεο εδώ

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: