16.1.19

Μπουτάρης: Μετά τις εκλογές θα κουβεντιάσουμε συνεργασία...



...με την Νοτοπούλου...

Κόκκινο άναψε σε πιθανή προεκλογική συνεργασία με την Κατερίνα Νοτοπούλου ο Γιάννης Μπουτάρης στο περιθώριο συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης με...
τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σπύρο Βούγια. Ο Γιάννης Μπουτάρης διέψευσε ότι συναντήθηκε μυστικά την Κυριακή (1/01), όπως γράφτηκε, με την υφυπουργό Εσωτερικών (αρμόδια για θέματα Μακεδονίας και Θράκης).

«Δεν είχα μυστική συνάντηση με την κ. Νοτοπούλου.  Με την κ. Νοτοπούλου  και ειδωθήκαμε την Κυριακή το μεσημέρι στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα και συναντηθήκαμε μετά στο υπουργείο γιατί εκεί βόλευε όλους.  Είπαμε μερικά πράγματα.  Κυρίως μας απασχόλησαν θέματα του δήμου αλλά είχαμε και μία κουβέντα για μια πιθανότητα συνεργασίας για μετά τις εκλογές.  Πάντα στο πλαίσιο  των συναινετικών διαδικασιών  τις οποίες και υποστηρίζουμε. Αν προκύψει, προέκυψε» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.   

Αναφερόμενος στην δημοτική του παράταξη, την «Πρωτοβουλία» τόνισε ότι αυτή «είναι μια ιδέα, δεν είναι κόμμα. «Ξεκίνησε από μία διάθεση  για να αλλάξει η πόλη και η οποία άλλαξε. Αυτό το χουν παραδεχθεί και έχουν  επιβεβαιώσει τόσο ο Σπύρος Βούγιας όσο και ο κ. Ταχιάος  και η κ. Νοτοπούλου. Και  έχουν υπογραμμίσει ότι η αντίληψη αυτή για την πόλη θα συνεχιστεί. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό θα είναι αλήθεια ή όχι . Αυτό που ξέρω είναι ότι τουλάχιστον για τον Σπύρο η ιδέα αυτή θα συνεχιστεί» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης. 

Αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νόμο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε ότι αυτός επιβάλει συνεργασίες τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας όσο και μετά την πρώτη Κυριακή. 

«Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο. Η Καλυψώ Γούλα με τον Σπύρο Βούγια μπορούν να βρουν κ κοινά σημεία συνεργασίας εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών» κατέληξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: