20.1.17

Άλλη χώρα η Αυστραλία!...

ΜελβούρνηΣτην Αυστραλία πολύ γρήγορα τα ΜΜΕ και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο φοβερός μακελάρης που θέρισε τόσους ανθρώπους πέφτοντας πάνω τους με...
το αυτοκίνητο είχε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα λίγο νωρίτερα είχε και άλλο περιστατικό διαπληκτισμού. Ο δράστης ήταν Έλληνας μετανάστης πρώτης ή δεύτερης γενιάς.

Μια μεγάλη τραγωδία που συνέβη και πήρε άμεσα την αληθινή της διάσταση. Ένας άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα, ιστορικό χρήσης ουσιών και ενδοοικογενειακής βίας, ελληνικής καταγωγής έσπειρε το θάνατο.

Ας αναλογιστεί εδώ κάποιος τί ακριβώς θα έλεγαν και ποιους ανατριχιαστικούς τίτλους θα είχαν σήμερα το πρωί τα ελληνικά ΜΜΕ και τα δελτία ειδήσεων αν το ίδιο συνέβαινε (χτύπα ξύλο!) στην Αθήνα με δράστη έναν διαταραγμένο ψυχολογικά μετανάστη αφγανικής ή πακιστανικής ή αλβανικής καταγωγής.

Στην... καλύτερη περίπτωση: «Ο τρομοκράτης Αφγανός που άφησε ανενόχλητο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να εισβάλλει στη χώρα, δολοφόνησε εν ψυχρώ Έλληνες πολίτες και κανείς ακόμα δεν έχει παραιτηθεί!»

Στη χειρότερη θα είχαμε ίσως ένα ανάλογο πογκρόμ σαν κι εκείνο που οργάνωσαν τα τάγματα της ΧΑ όταν δολοφονήθηκε ο Μ. Καντάρης που προφανώς θα οδηγούσε επίσης σε δολοφονία ενός αθώου νεαρού μετανάστη όπως είχε γίνει και τότε.

Άλλη χωρά η Αυστραλία!...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: