31.1.17

Κλειστή η Θεσσαλονίκης-Ευζώνων...

Κλειστή η Θεσσαλονίκης-Ευζώνων έως το απόγευμα της Τετάρτης έως το απόγευμα της Τετάρτης...

Κλειστή μέχρι και αύριο αποφάσισαν να κρατήσουν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, αγρότες και κτηνοτρόφοι από...
περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έστησαν μπλόκο στο μεθοριακό σταθμό, στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ και αύριο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

«Γράψανε έναν δικό μας οι αστυνομικοί, με πρόστιμο 4.000 ευρώ, επειδή έφερνε στο σημείο αντίσκηνα», είπε αγρότης του Κιλκίς στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, προσθέτοντας ότι «αυτή η κίνηση όξυνε την κατάσταση και έτσι αποφασίστηκε στη γενική μας συνέλευση να σκληρύνουμε τη στάση μας».

Υπενθυμίζεται, ότι στο τελωνείο των Ευζώνων και ειδικότερα στον κόμβο της Ειδομένης, σημείο το οποίο από χθες στις 16.30 στήθηκε το μπλόκο βρίσκονται αγροτοκτηνοτρόφοι από Δήμο Παιονίας Κιλκίς, τα Γιαννιτσά Πέλλας, το Κιλκίς, τη Χαλάστρα, τη Χαλκηδόνα, τα Μάλγαρα και τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, το Νησέλι Αλεξάνδρειας και το Αιγίνιο Πιερίας.

Τονίζεται, ότι στην περιοχή έχουν σχηματιστεί ουρές από φορτηγά και νταλίκες, λόγω του αποκλεισμού, ενώ όπως σημείωσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι «όσα φορτηγά ή νταλίκες μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα τα περνάμε».

Υπενθυμίζεται, ότι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο σε σημείο που βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο από το τελωνείο των Ευζώνων, ενώ χθες το μπλόκο ενισχύθηκε με συναδέλφους τους από τα Γιαννιτσά, την Χαλκηδόνα και το Κιλκίς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: